Propaganda Media PDF Print E-mail

Propaganda Media SRL Arad

 

Numarul si data inregistrarii in registrul comertului: J02/1173/26.06.2006
Forma juridica de constituire: S.R.L.
Tipul activitatii : 7440 PUBLICITATE
Natura capitalului: PRIVAT

 

 

Loc: Arad,
Jud:
ARAD
TEL: (004)0357-424660, (004)0788.648.340, (004)0788.648.339
FAX: (004)0357-424660
E-Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Web: www.ppg.ro

Activitatea acesteia:

S.C. ProPaGanda Media S.R.L. reprezinta o firma cu capital privat constituita ca societate comerciala cu raspundere limitata.

Principalul obiect de activitate il reprezinta PUBLICITATEA, serviciu de consiliere IT.     

Descrierea sumara a procesului tehnologic:

Dupa gasire clientului, firma, prin mijloacele sale cauta solutii pentru satisfacerea necesitatilor acestuia tinand cont de identitate vizuala deja creata si de posibilitatile de promovare ale produselor sau serviciilor clientului raportate la piata locala.

Scopul final este asigurarea unor servicii solicitate de catre client.   


Descriere

ProPaGanda Media SRL Arad, este o firma multimedia de publicitate. Scopul nostru declarat comercial este de a rezolva probleme si de a oferi solutii pentru persoane si firme, din urmatoarele puncte de vedere: imagine, identitate, prezenta online, marketing, grafica, multimedia, etc.
De ce ProPaGanda Media?       

Am ales acest nume ProPaGanda Media SRL Arad, pentru a ne face mai usor cunoscute conceptiile si gama de servicii prestate.
Cunoastem faptul ca in prezent in tara noastra acest termen este impropriu inteles, ca o unealta a comunismului, sau a totalitarismului. Va asiguram ca nu avem nici cea mai mica legatura, cu acest sens gresit al termenului.
Dupa dictionarul Wikipedia propaganda inseamna ca si termen general - un tip particular de mesaj cu tinta directa in a influenta opinia si comportamentul oamenilor, in loc de a imparti informatii obiective.
De fapt publicitatea insasi poate fi gandita ca o propaganda care promoveaza servicii sau produse, sau contureaza perceptia despre o persoana sau firma.
In prezent in publicitate, nu mai e suficienta prezentarea unei firme, a unui serviciu sau a unui produs pentru a face furori sau vanzari. Slogane publicitare ca: Produsele noastre vorbesc de la sine! ar starni doar rasul unui expert in publicitate.
Pentru piata publicitara de azi cand firmele se bat pentru un loc in mintea clientului e nevoie de eforturi sporite si cunostinte aprofundate despre impactul reclamelor asupra publicului tinta.

Concept si mod de abordare

In cadrul firmei noastre procentajul programatorilor si graficienilor este egal cu cel al jurnalistilor.
Cand incepem o campanie de promovare, incercam sa creem un ansamblu intre elementele importante pentru aceasta: functionalitate, organizare, imagine, impact, securitate.
In functie de cerintele si scopurile pe care le prezinta clientul, ne documentam, propunem si apoi trecem la munca pentru a pune in practica conceptele si dorintele. Lucram in echipa pentru ca munca solitara in acest domeniu foarte complex, duce la aparitia oboselii si mai tarziu a superficialitatii, aspecte ce trebuie eliminate total.
Serviciile prestate de noi se adreseaza unui public foarte larg si diversificat si de aceea incercam sa ne adaptam nevoilor clientilor, sa le intelegem necesitatile si scopurile.
Cea mai mare abilitate a noastra e sa raspundem cerintelor dumneavoastra.
Lumea internetului este intr-o continua schimbare si orice firma care are o prezenta online are nevoie sa fie permanent la curent cu aceste modificari. Aici intervenim noi si facem lucrurile sa mearga.

Servicii Web (internet)

* design si dezvoltare site web (conceptie, design, programare, securizare, administrare, intretinere);
* hosting - gazduire (instalare si intretinere servere unix, microsoft, inchiriere si administrare spatiu pe servere);
* email (insalare si intretinere servere email, securizare, arhivare);
* sisteme de administrare continut - CMS (adaptare CMS open-source sau comerciale, modificare grafica CMS, securizare, intretinere, administrare, vanzare CMS proprii);
* solutii ecommerce - magazine virtuale (design, adaptare, securizare, implementare portal plati, implementare cos de cumparaturi, administrare, intretinere);
* internet marketing (optimizare pentru motoarele de cautare, conceptie bannere pentru schimb, cautare parteneri, inscriere in directoare cu specific, corespondenta cu parteneri si clienti);

Sevicii design (grafica)

* identitate corporatie (logo, carti de vizita, foi cu antet, corespondenta, obiecte personalizate, clipuri publicitare, imagini, articole, comunicate, interviuri);
* grafica tiparita - tiparituri (design, fluturasi, cataloage, reviste, carti, alte publicatii);
* publicitate tiparita (publicitate in cadrul publicatiilor noastre, publicitate in ziarele si revistele cu care colaboram);

Software (vanzari si servicii)

* vanzare software (sisteme de operare, software de gestiune, ERP, software legislativ, software proiectare, software grafica, antivirus, firewall);
* implementare software intranet-internet (instalare sisteme de operare si produse software;
* implementare sisteme de administrare continut intranet-internet);
* proiectare software (baze de date, interfata pentru administrare baza de date);

 

Autentificare