International Intercom PDF Print E-mail

Forma juridica de constituire: S.R.L. 
Tipul activitatii  5050 – transport international de marfa 
Natura capitalului: PRIVAT

Tel: 
Fax: 
Pers. Dc contact: Cristina Pasca

Sc International Intercom Srl ofera servicii de expeditii si transport de  marfa in regim de grupaj si complet, scopul nostru fiind acela de a  raspunde solicitarilor in crestere de pe piata transporturilor interne si  internationale.
0 echipa bine pregatita profesional va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune si calitative servicii in orice moment.


Atuurile noastre sunt:

  • servicii complete
  • seriozitate
  • flexibilitate
  • profesionalism
  • punctualitate

Societatea comerciala International Intercom Srl, are sediul in Comuna Valdimirescu, Jud. Arad, DN7, FN inregistrata la C.C.I. la nr. J02/589/2000,  Cod Unic de Inregistrare R013505072.

Societatea comerciala INTERNATIONAL INTERCOM are ca activitate transportul intern si international de marfa si va poate asigura satisfacerea cerintelor in conditii de siguranta, promptitudine a transporturilor conform conventiei CMR.

Activitatea noastra pe piata transporturilor este foarte densa. Datorita  partenerilor nostrii putem onora orice cerinta de transport, de aceea, noi  lucram la preturi extrem de competitive, indiferent de cantitatea de marfuri pe care doriti sa o transportati, de la colete mici de 1, 2, 3 to pana la transporturi complete ( 20 to ), transporturi cu ADR si frigorifice.

De la grupaj pana la camion complet, Sc "International Intercom" Srl  va ofera garantia eficacitatii si rapiditatii transporturilor dvs. rutiere in/din Romania spre tarile UE (Ungaria, Austria, Germania, Italia, Elvetia, Franta, Spania, Belgia, Olanda,  etc ...)
Compania noastra se afla intr-un proces continuu de dezvoltare si imbunatatire a serviciilor oferite clientilor, conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima. Toate aceste standarde, la nivel occidental, sunt atinse beneficiind de personal inalt calificat si bine organizat pe  departamente.
Societatea noastra este formata dintr-o echipa tanara, flexibila si dinamica,  in orice moment in legatura directa cu partenerii externi si pregatita oricand  in a va rezolva cererile de transport.
Apeland la serviciile de transport pe care societatea noastra le ofera, aveti siguranta ca, fiind import/export echipa noastra studiaza toate ipotezele de transport adaptandu-se cerintelor dumneavoastra deoarece scopul nostru il reprezinta satisfacerea clientului, activitatea noastra fiind dispersata pe fiecare client in parte.

 

Autentificare