Despre noi PDF Print E-mail

UAV-IT Incubator Arad este situat în comuna Vladimirescu, la 7 km de municipiul Arad, pe DN 7, cladirea este formata din parter si trei etaje, este renovata si modernizata.
Dispunem de spatii pentru module de incubare, realizare prototipuri, dotate cu echipamente de comunicatii si IT, având un soft dedicat pentru activitatea de incubare a afacerilor.

UAV-IT Incubator Arad are în componenta sa: sala de conferinta, sala de sedinte, sala de training retea de calculatoare moderna cu server propriu, cu acces la Internet si toate utilitatile necesare.

Grupul tinta este format din IMM, studenti cu spirit antreprenorial, persoane fizice care au o idee inovativa sau doresc sa-si deschida o afacere bazata pe o idee inovativa, organizatii guvernamentale si organizatii neguvernamentale care au nevoie de servicii de consultanta si asistenta.

Obiectivele înfiinţării incubatorului tehnologic şi de afaceri ITA-UAV Arad

Înfiinţarea şi dezvoltarea de IMM inovatoare;
Crearea unei relaţii eficiente între potenţialul tehnologic şi cel antreprenorial;
Dezvoltarea unei infrastructuri de afaceri capabilă să facă faţă presiunilor concurenţiale;
Creşterea numărului locurilor de muncă, dezvoltarea economică regională, revitalizarea comunităţilor locale;
Corelarea activităţilor incubatorului de afaceri cu cele ale întreprinderilor existente în zonă;
Promovarea unei cooperări strânse între principalii parteneri la nivel regional şi local pentru realizarea unei dezvoltări economice susţinute;
Asanarea mediului economic local, regional şi naţional prin utilizarea mai eficientă a potenţialului economic şi uman existent în zonă;

 

Autentificare